Надіслати другу
написати нам
Підписка на розсилку

Ви можете оформити підписку та отримувати повідомлення на вказану електронну адресу про наші новини та гарячі пропозиції

##Код введено невірно
Введіть символи з картинки
ПНВТСРЧТПТСБНД
25262728293001020304050607080910111213141516171819202122232425262728292930310102030405

Тур «Кельтський шлях» Закарпаття

Фішки туру:
  • Купання в чанах
  • Дегустація кельтських страв
  • Міні група
Ціна туру:
від 1650 грн
Замовити
Початок туру 04.11.2017
Завершення туру 05.11.2017
Кількість днів 2 дні
Кількість ночей 1 ніч
Нічні переїзди 0
Активні дні 2
Тип транспорту Залізниця + автобус
Проживання
Зелений туризм Бене
Місце зустрічі з/д станція Мукачеве
Дод. послуги
Тип харчування Сніданок, Дегустація, Вечеря
Примітки
Очікуйте інфолист

17-19 листопада в Ужгороді проводять свято молодого вина і меду «Закарпатське божоле»! 

Винно-гастрономічний фестиваль відбувається скрізь, починаючи з затишних вуличок європейського Ужгороду - до старовинних винних погребів, побудованих ще в 17 столітті. На нас чекає дегустація молодого вина, меду і медовухи, автентичні страви місцевої кухні, ярмарок виноробів та виступи фольклорних колективів. Не пропустіть це веселе і п’янке свято. Тим більше, що ми теж плануємо бути там.

1 день

Самостійне відправлення з Києва потягом до Мукачеве
Варіанти потягів: № 013 відправлення о 18:34/ прибуття о 08:06,
                              № 129 відправлення о 21:02/ прибуття о 08:52

2 день

Зустріч з представником туроператора на з/д вокзалі м. Мукачеве о 09:00.
Саме тут почнеться закарпатська пригода! :)
Наш перший день ми почнемо з огляду мисливської резиденції графа Шенборна.

Цей замок не зможе не вразити вас своєю красою. Не дарма ж тут проводилися зйомки кількох фільмів ;) Окрім цього, нині територія територія санаторію "Карпати" може похизуватися розкішним парком та джерелом омолоджуючої води.

   
   

П'ятикутна будівля з двома кутовими вежами, за яким можна вивчати календар - в замку 365 вікон, 52 кімнати, 12 входів. У палаці легко може розміститися батальйон мисливців з танковою ротою підтримки. Палац Шенборнів був побудований в 1890 році у французькому ретроспективному стилі. Замок виглядає романтично - повітряним.

Так оборонятися Шенборна було ні від кого, хіба що, від ведмедів з кабанами, якщо ті раптом образяться і вирішать пополювати на самого графа ...

Прогулянка по ботанічному парку та огляд "Джерела Краси", де буде можливість набрати води (візьміть з собою пляшечку).

Далі ми вирушимо до с. Чинадієво, де ознайомимося з історією кохання замку Сент-Міклош.

Художник і орендар замку Йосип Бартош розповів:

«Відомо, що в 1682 році відбувалося найбільше відчуття любові, яке змінило долю не тільки двох люблячих сердець, а й цілого народу. Вся Західна Європа спостерігала за цими подіями. Історія про те, що Ілона Зріні віддала руку і серце повстанцю, і за це австрійці її сильно покарали - відібрали у неї майже все, заточили у в'язницю і потім виселили за межі Австро-Угорщини, де вона і померла. Фактично з її боку це було жертвоприношенням як задля свого кохання, так і заради свого народу. Народ це зрозумів ... ».

   

Нам здається, що шлунки вже починають підказувати, що настав час обідати ;) І тут починається найцікавіше. Чи ви коли-небудь дегустували справжні кельтські настоянки?

А бренді чи настоянки типу біттер? Чи може сир та хліб за кельтською рецептурою? Ні? Що ж, ви матимете змогу це виправити, адже дегустації будуть проводитися у закладі, який повністю відтворює цю самобутню культуру!

   

Під горою Левачка, на території колишніх царських виноградників, розкинувся екзотичний для України сад, невеличкий будиночок і 400-річний підвал, що зберігає аромати напоїв світу. Не злічити всього, що росте в цьому саду: хурма, мигдаль, ківі, лавр, олива, фінік, дикий лимон, інжир, 7 видів кипарису, два унікальні горіхи і навіть морозостійкі кактуси.

Під акомпонемент кельтської музики господар пригощає вареними й стояними медами, настоянками з дикої малини, ожини, кизилу; німецький шнапс, іспанський орухо, італійська граппа. Вино тут лише одне — вермут на кількох сортах винограду, настояний на 60 (!) травах.

Це не алкогололь, це — мистецтво. А ще тут виготовляють живі сири й бездріжджові хліби, сало на вишневих гілочках, збирають чаї з найчистіших регіонів Карпат…

   
   

Отримавши естетичне на шлункове задоволення їдемо у термальний комплекс Закарпаття «Косино», аби отримати ще й тілесну насолоду ;)
На Вас чекають три години купання у найкращому СПА комплексі Закарпаття!

Окрім того, у Косино функціонує найбільший у Європі термальний басейн-джакузі.Також, при бажанні, ви можете відвідати Королівські сауни, які налічують:

- Евкаліптову сауну
- Соляну лисячу нору
- Трав'яну сауну
- Римську сауну
- Угорську сауну
- Хамам
- Крижану печеру

   

Після яскравого та насиченого дня, їдемо на поселення до приватних садиб. Вечеряємо у садибах колоритними стравами і відпочиваємо.

3 день

Зранечку прокидаємося, снідаємо у садибах і їдемо оглядати Ужгород. Це місто славиться великою кількістю міні-скульптур, які створюють досить цікаву атмоферу: майже на кожному кроці під час пішохідної екскурсії щось цікавеньке обов'язково привертатиме вашу увагу.

І ось ми підходимо до замку Унгвар. Піднявшись на бастіон замку, ви побачите захопливу панораму, а також церкву, що причаїлася між гілками дерев, на території якої, подейкують, спалювали відьом.

У самому ж Унгварі функціонують кілька музейних кімнат. Одна з найцікавіших-музейна кімната традиційних закарпатських інструментів.

Усі ми знаємо про трембіти, а чи ви знаєте про інструмент, зроблений з переплетіння кінського волосся? :)

   

Нагулявши апетит, ми їдемо до Перечину, де вас очікуватиме ще одна родзинка нашого апетитного туру: дегустація 15 страв закарпатської кухні. Чарка медовухи у подарунок! ;)

Ви куштуватимете такі страви, як шовдарь (копчений задній окист свині), керезет (пікантна сирна намазанка), печені на вогні кромплі (печена картопля з салом), пікницю (домашня ковбаска ручної роботи), банош та багато чого іншого!

   

А що робити, наївшись такої смакоти? Звісно, що релаксувати у лумшорських чанах!
Доречі, хто не знає, чан - то є великий казан (на 4-6 осіб), який нагрівається на дровах і сягає до 50 градусів. Як правило, чан розміщується на березі гірської річки. Вода може бути на травах або сірководнева.

Посилює ефект СПА-процедури пірнання у холодну річку. Усе дійство триває порядку від 40 хвилин до години, після чого воду зливають, сам чан миють і наповнюють вже чистою водою для наступної групи.
На території комплексу також є колиба, де під час купання можна замовити гарячий чай/глінтвейн, або щось інше, на ваш вибір по меню (за додаткову плату).

   

Ситі, щасливі, та задоволені, їдемо до Ужгорода для відправлення додому потягом.

Варіанти потягів:
№ 099 відправлення о 16:44/ прибуття о 07:20,
№ 013 відправлення о 18:28/ прибуття о 10:00

4 день

Прибуття до Києва. Дякуємо, що були з нами!
                                       
Тур «Кельтський шлях» Закарпаття
Забронювати
1650 грн
Включено у вартість
Сплачується окремо
  • Проїзд
  • Проживання
  • Супровід
  • Екскурсії
  • Дегустація
  • Харчування: 2 сніданки і 2 вечері
  • Особисті витрати
  • Додаткове харчування
  • Вхідні квитки
  • Страховка
Оформити замовлення
Тисніть на кнопку «надіслати» і наш менеджер зв'яжеться з Вами в найближчий час для уточнення деталей та завершення бронювання.
Ми зберегли ваші кроки, щоб ви не заблукали