Надіслати другу
написати нам / Write to us
Забронювати
Підписка на розсилку

Ви можете оформити підписку та отримувати повідомлення на вказану електронну адресу про наші новини та гарячі пропозиції

КОВЗАНКА

Єдина ковзанка, безпосередньо в Карпатах, тури в Буковель з Києва, під відкритим небом із чистим гірським повітрям, гарячі тури в Буковель, розташована біля розважального центру «Бука». Поруч знаходиться паркінг №2, тури в Буковель з Києва, який в період 16:31 - 7:29 - безкоштовний, автобусний тур в Буковель

ГК БУКОВЕЛЬ  

Можна завжди обрати найкращий час для катання: тур в Буковель на вихідні, почати із ранкової ідеальної ковзанки по акційній ціні, насолоджуватись полудневим сонцем на льодовій гладі або поринути у феєричну атмосферу вечірнього катання під буковельськими зорями, тур в Буковель на вихідні.

Це ідеальне місце для романтичного побачення чи можливість весело та оригінально провести час із друзями, тур на новий рік. Не має значення скільки вам років та наскільки впевнено стоїте на ковзанах і навіть якщо ви перший раз взули ковзани, наші симпатичні «медведі», гірськолижний тур в Буковель, «пінгвіни» та «білочки» допоможуть вам не впасти та отримати повне задоволення від льодяної розваги, тур в Буковель. Наші інструктори з легкістю навчать початківців або тих, хто вирішив вдосконалити свою майстерність катання, відпочинок в Карпатах на новий рік.

Зверніть увагу! Адміністрація «Буковелю» та адміністратори ковзанки не несуть відповідальність за безпеку та речі відпочиваючих. За безпеку дітей на ковзанці відповідають батьки, тури на новий рік!