Надіслати другу
написати нам / Write to us
Забронювати
Підписка на розсилку

Ви можете оформити підписку та отримувати повідомлення на вказану електронну адресу про наші новини та гарячі пропозиції

Екскурсії з Угорського термального Курорту Хайдусобосло

курорт Хайдусобосло угорщина  

Поїздка на курорт Хайдусобосло Угорщина сам по собі просто чудовий, але для тих, хто хоче побачити більше цікавих місць і пам'яток, ми приготували великий список екскурсій, які зроблять ваш тур в Угорщину ще яскравішим.

Екскурсія в прекрасний Відень

Початок програми: щонеділі, о 05:00.

Тривалість: близько 16 годин.

Ціна з особи: дорослі - 85 Euro, діти - 65 Euro

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

термальний курорт Хайдусобосло

З самого ранку вас чекає захоплююча екскурсія в прекрасну столицю Австрійської Імперії - Відень. Це дивовижне місто з безліччю пам'яток, виставкових залів і музеїв.

Ви зможете відчути шарм одного з найпрекрасніших міст у світі, і побачите всі головні його визначні пам'ятки: Собор святого Стефана, палаци Хофбург і Бельведер, будівлю Парламенту, Міську Ратушу, віденську Оперу, набережні річки Дунай.

При бажанні можете самостійно побувати в палацово-парковому ансамблі Шенбрунн, або ж погуляти по центру Відня. Прогулянка по старовинних вуличках Відня і посиденьки в одному з місцевих затишних кафе з чашкою чудової віденської кави і смачного торта Захер - що може бути краще? Саме тому тури в Австрію і користуються такою популярністю.

Поїздка в Егер і Егерсалок

Початок програми: щонеділі, о 10:00.

Тривалість: близько 9 годин.

Ціна з особи: дорослі - 60 Euro, діти - 50 Euro

У вартість входять: обід і квитки в купальню

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

бальнеологічним курорт Хайдусобосло

Прекрасне місто Егер відоме на всю Угорщину не тільки своєю багатою історією, а й чудовою архітектурою. Фортеця, розташована в Егері, заснована ще в XIII столітті, а в середині XVI століття успішно витримала турецьку облогу, хоч пізніше турки все-таки і захопили місто.

Після того, як турецьке панування закінчилося в XVIII столітті, Егер був знову відбудований в архітектурному стилі бароко. Крім того, тури в Егер популярні ще й тому, що він є однією з найвідоміших винних провінцій Угорщини.

Курорт Егерскалок розташований зовсім недалеко від Егера, всього в 6 кілометрах. Популярність йому принесло виявлене в середині 19 століття термальне джерело з температурою води майже 70 градусів.

Стікаючи по гірському схилу, ця вода створила оточений сосновим лісом соляний пагорб, дуже схожий на той, що знаходиться в Паммукале, Туреччина. Поруч з джерелом побудували відмінну купальню з безліччю басейнів, гідромасажів, саунами і водними гірками.

Екскурсія в зоопарк Ньїредьгази

Початок програми: по понеділках, о 10:00

Тривалість: близько 8 годин

Ціна з особи: дорослі - 45 Euro, діти - 30 Euro

У вартість входять: квитки в зоопарк

Екскурсія дійсна до: 31 березня 2020 року

угорський курорт Хайдусобосло

Зоопарк, розташований в місті Ньїредьгаза, є другим за розмірами у всій Угорщині. Він займає площу більше 30 га, а мешканців тут понад 3,5 тисячі, і вони приїхали сюди з усіх п'яти континентів планети.

Спеціально обладнані вольєри, острів з крокодилами, басейн з милими морськими котиками, «ліс з ведмедями» і навіть озеро зі справжніми піраньями дарують справжнє, живе спілкування з природою.

Особливо сильне враження справляє гігантський океанаріум на 5 тисяч літрів. При виготовленні води для нього було використано 17 тонн солі. Прямо крізь океанаріум проведено оглядовий тунель зі скла, через який можна досхочу надивитися на мешканців моря. Тільки заради цього видовища варто купити тур в Угорщину з Києва - море емоцій забезпечено!

Екскурсія в Токай і Ньїредьгазу

Початок програми: по понеділках, о 10:00

Тривалість: близько 8 годин.

Ціна з особи: дорослі - 60 Euro, діти - 50 Euro

У вартість входять: обід і дегустація вин

Екскурсія дійсна до: 31 березня 2020 року.

курорт в Угорщині Хайдусобосло

Ньїредьгаза - дуже популярне місто, розташоване в східній частині Угорщини. Багата багатовікова історія, оригінальна архітектура і цікаві пам'ятки, серед яких особливо виділяється термальне озеро Шоштодьедьфюрдо.

Ще одне надзвичайно мальовниче місце, в яке часто купують тури в Угорщину - винний регіон Токай, розташований в найкрасивіших Земпленських горах.

Учасників екскурсії чекатиме прогулянка по затишному і мальовничому містечку з чудовою архітектурою 18 століття і цікавими виноробними традиціями, а також обід в затишному ресторані з дегустацією кращих місцевих вин, якими в свій час смакували Гете, Шуберт, Бетховен і навіть сам Петро Перший!

Екскурсія в закрут Дунаю. Прогулянка по вечірньому Будапешту на кораблі і вечеря

Початок програми: по понеділках, о 11:00

Тривалість: близько 13 годин

Ціна з особи: дорослі - 80 Euro, діти - 60 Euro

У вартість входять: вхід у фортецю, прогулянка на кораблі і вечеря, сік для малюків або келих шампанського для дорослих

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

купить тур в Хайдусобосло

Для тих, хто любить тури в Будапешт, ця екскурсія буде дуже цікава. Вас чекає захоплююча екскурсійна програма в закрут Дунаю, де ми відвідаємо Вишеград - резиденцію королів Угорщини. У програмі дня:

  • Огляд експозиції старовинної фортеці 13-15 століть, прекрасна панорама закруту могутнього Дунаю;
  • Поїздка в Сентедре - не тільки центр православ'я у всій країні, а й місто музеїв і художників;
  • Прогулянка по красивому історичному центру міста, відвідування крамниць з сувенірами, вільний час і смачна вечеря в одному з місцевих ресторанів;

Завершенням дня стане годинна прогулянка на кораблі по Дунаю, з прекрасними видами на вечірній Будапешт, з келихом ігристого шампанського в руці. Вас чекають незабутні враження від освітленого тисячами яскравих вогнів міста, на яке з річки відкриваються просто шикарні панорамні види.

Поїздка в місто Егер - «столицю» угорського бароко

Початок програми: по вівторках, о 10:00

Тривалість: близько 8 годин

Ціна з особи: дорослі - 55 Euro, діти - 40 Euro

У вартість входять: обід і дегустація смачних місцевих вин

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

автобусний тур в Хайдусобосло

Учасників екскурсії, які обрали наш тур в Угорщину, чекає захоплююча подорож в минуле, коли був надзвичайно популярний стиль Бароко. Ми відвідаємо містечко Егер, яке відоме своїми термальними водами, старовинною фортецею, побудованою ще за часів Середньовіччя, і, звичайно ж - надзвичайно смачним вином «Бича кров».

Прогулянка по історичній частині Егера буде дуже цікавою - тут безліч мальовничих вулиць і старовинних пам'яток. У пішохідній зоні міста можна відвідати різноманітні ресторанчики, кондитерські і пивні бари.

Завершенням програми дня стане дегустація кращих сортів місцевих вин, яка пройде в Долині Красунь, знаменитої безліччю затишних льохів, і смачного угорського супу-гуляша.

Поїздка в прекрасний Відень

Початок програми: щосереди, о 05:00.

Тривалість: близько 16 годин.

Ціна з особи: дорослі - 85 Euro, діти - 65 Euro

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

екскурсії в Хайдусобосло

З самого ранку вас чекає захоплююча поїздка в одне з найкрасивіших міст Австрійської Імперії - Відень з його величезною кількістю історичних пам'яток, музеїв і просто красивих місць.

Ви зможете в повній мірі відчути шарм одного з найпрекрасніших міст світу, і побачите всі найцікавіші пам'ятки архітектури: Собор святого Стефана, палаци Хофбург і Бельведер, будівлю Парламенту, Міську Ратушу, віденську Оперу, набережні річки Дунай.

При бажанні можете самостійно з'їздити в палацово-парковий ансамбль Шенбрунн, або ж погуляти по центральній частині міста. Прогулянка по старовинних вуличках і посиденьки в одному з безлічі затишних кафе з чашкою смачного віденської кави і знаменитого торта Захер подарує вам просто незабутні враження. Саме тому тури до Відня і користуються таким попитом.

ТЦ Outlet Parndorf - екскурсія для любителів шопінгу

Початок програми: по середах, о 05:00

Тривалість: близько 16 годин

Ціна з особи: дорослі - 60 Euro, діти - 40 Euro

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

екскурсії з Хайдусобосло в вену

Екскурсія в першу чергу сподобається туристам, які давно хотіли потрапити на шопінг тур до Угорщини. Ми вирушимо в сучасний дизайнерський ТЦ Парндорф, який розташовується зовсім недалеко від Відня.

Тут вас чекають понад півтори сотні дизайнерських бутіків, в яких представлені більше 600 різних брендів - справжній рай для любителів шопінгу!

Будь-які фасони одягу і взуття, різні приналежності, коштовності і білизна, подарунки і прекрасні дизайнерські аксесуари - тут є буквально все. І що примітно - з дуже приємними знижками, що досягають 70% в порівнянні з роздрібними цінами. І вся ця краса - в стильній і приємній атмосфері.

Шопінг та оглядова екскурсія по місту Кошице

Початок програми: по середах, о 08:00

Тривалість: близько 11 годин

Ціна з особи: дорослі - 70 Euro, діти - 50 Euro

У вартість входять: вхідні квитки в церкву

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

екскурсії з Хайдусобосло в будапешт

Любите тури в Словаччину? Тоді вам точно сподобається захоплююча екскурсія в друге за розмірами в Словаччині місто - Кошице, в 2013 році визнане культурною столицею Європи.

Під час екскурсії ми подивимося на найцікавіші місця і пам'ятки Кошице: церкву Домініканців та костел Єзуїтів, міську Ратушу і оперний театр, дзвіницю Святого Урбана в готичному стилі і Чумний стовп, і звичайно ж - найбільший у всій Східній Європі собор.

Після захоплюючої програми по центру Кошице у всіх учасників залишиться вільний час на шопінг.

Екскурсійна програма по Будапешту з вечірньою прогулянкою по Дунаю на кораблі

Початок програми: по середах, о 12:00

Тривалість: близько 15 годин

Ціна з особи: дорослі - 70 Euro, діти - 60 Euro

У вартість входять: обід і прогулянка по Дунаю на кораблі

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

тур з Києва в Угорщину

Ще одна цікава екскурсія, яку пропонує вам наш тур вихідного дня до Угорщини - поїздка центр торгового і ділового життя цієї країни - кипучий і яскравий Будапешт.

Сама оглядова екскурсія триватиме близько 4 годин, і за цей час ви побачите найголовніші і цікаві пам'ятки угорської столиці. Ви побуваєте в замку Вайдахуняд і на знаменитій Площі Героїв, побачите собор Матяша і Парламент, Королівський палац та Рибацький бастіон.

Крім того, ви підніметеся на кращу панорамну площадку міста на горі Геллерт, звідки відкриваються просто приголомшливі види на річку Дунай і сам Будапешт, після чого всі отримають вільний час на самостійну прогулянку по місту.

Ну а ввечері всіх чекатиме захоплююча прогулянка на кораблі по водам вечірнього Дунаю. Вечірнє місто, набережні і мости, залиті світлом тисяч вогнів, представляють собою незабутнє видовище.

Екскурсія на курорт Балатон і озеро Хевіз

Початок програми: по четвергах, о 05:30

Тривалість: близько 16 годин

Ціна з особи: дорослі - 90 Euro, діти - 75 Euro

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

купить тур в Угорщину з Києва

Ще одна екскурсія, яку пропонує наш тур в Угорщину - поїздка на півострів Тихань - відомий курорт і красивий природний заповідник, в якому можна подивитися на старовинне абатство XI століття, і побувати в чудовому фольклорному селі.

Ще один пункт екскурсійної програми - містечко Кестхей, де можна відвідати палацово-парковий ансамбль, що в XVIII столітті належав графу Фештетичу - угорському вельможі.

Балатонфюред – кардіокурорт, що користується великою популярністю ще з 19 століття. Практично всі будинки тут є пам'ятками архітектури і охороняються державою. Тут безліч затишних кав'ярень, музеїв і дуже затишний пляж.

Лікувальна сила термального озера Хевіз відома ще з часів стародавнього Риму, а сьогодні це місце є відомим на весь світ бальнеологічним курортом.

Бажаючим викупатися - не забудьте взяти з собою все необхідне!

Курорт Ліллафюред, печерна купальня Мішкольцтапольца і шопінг в аутлет М3

Початок програми: по четвергах, о 10:00

Тривалість: близько 8 години

Ціна з особи: дорослі - 55 Euro, діти - 35 Euro

У вартість входять: квитки в купальню і обід

Тривалість шопінгу: 1 година

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

Відпочинок в Егер

Ще одне місце, в яке користуються великим попитом тури в Угорщину - надзвичайно мальовничий біосферний курорт Ліллафюред, розташований серед гір, на березі красивого озера Хаморі.

Це місце дуже колоритне, а ще більше романтики йому надає готель-замок «Палота». Шум водоспаду, прекрасні пейзажі і спів птахів допоможуть вам зануритися в атмосферу гармонії і єднання з природою.

Наступний пункт екскурсії - унікальна печерна купальня в Мішкольцтапольце, що є єдиною у всій Європі. Тут ви зможете викупатися у водах підземного термального озера, що виходить на поверхню в сталактитових залах.

На гостей чекають різноманітні водні атракціони, гідромасажні установки і водоспади. А сама термальна печера знаходиться посеред чудового природного парку з озером.

Тим, хто захоче купатися - не забудьте взяти з собою приладдя для купання!

Оглядова екскурсія в Дебрецен

Початок програми: по п'ятницях, о 12:00

Тривалість: близько 5 годин

Ціна з особи: дорослі - 25 Euro, діти - 15 Euro

Додатково оплачуються: вхідні квитки, 5 Euro з дорослого

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

екскурсії з Хайдусобосло в вену

Ще одна екскурсія, яку пропонує вашій увазі наш тур з Києва в Угорщину - поїздка в Дебрецен, друге в країні місто за чисельністю населення, що двічі було столицею Угорщини.

Одне з його найбільш знаменитих місць - парк Надьердье, в якому для відвідувачів відкрита велика термальна водолікарня, яка є одним з найпопулярніших в країні курортів.

Серед цікавих міських визначних пам'яток - старовинний млин, музей Дері, старовинний готель «Золотий бик», собор Святої Анни і оформлений в стилі класицизму міський муніципалітет. Справжня гордість Дебрецена - найбільший в Угорщині реформаторський собор.

Екскурсія в Хортобадьську пусту

Початок програми: по п'ятницях, о 12:00

Тривалість: близько 6 годин

Ціна з особи: дорослі - 50 Euro, діти - 35 Euro

У вартість входять: огляд ферми, обід і кінне шоу

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

екскурсії в Хайдусобосло

Хортобадьська пуста - найбільший в країні національний парк, який охороняється організацією ЮНЕСКО як частина всесвітньої культурної спадщини. Учасники нашого туру в Угорщину, які вибрали цю екскурсію, зможуть побачити безліч цікавого.

Ви побуваєте на захоплюючому кінному шоу, що просто вражає віртуозними навичками джигітовки. Крім того, на гостей чекає поїздка в музей гончарного мистецтва і на ферму, де вже більше трьох століть розводять рідкісну породу коней - ноніус, і сірих угорських биків.

Ну а під час обіду в затишній угорській чарді вас почастують коронною стравою - смачними млинцями по-хортобадьски.

Екскурсія в столицю Угорщини - Будапешт

Початок програми: по суботах, о 08:00

Тривалість: близько 11 годин

Ціна з особи: дорослі - 65 Euro, діти - 50 Euro

У вартість входять: обід

Екскурсія дійсна до: 31 жовтня 2020 року.

шопінг тур до Угорщини

Цікава екскурсійна програма, яку пропонує вам наш тур в Угорщину – поїздка в центр не тільки торгового і ділового життя країни - дивовижний Будапешт.

Тривалість єкскурсії приблизно 4 години - під час неї ви подивитесь на найцікавіші і найвідоміші пам'ятки столиці Угорщини. Ви відвідаєте замок Вайдахуняд, побуваєте на Площі Героїв, побачите собор Матяша, Парламент, Королівський палац та Рибальський бастіон.

Крім того, ви підніметеся на гору Геллерт, звідки відкриваються просто фантастичні види на Дунай і Будапешт. Після завершення екскурсії - вільний час на самостійне вивчення Будапешта.